У Малині один підліток відібрав у іншого мобільний телефон

26.11.2020

У Малині хлопець відібрав у 15-річного студента мобільний телефон. Нині поліцейські встановлюють всі обставини події. Відповідно до чинного законодавства йому може загрожувати серйозне покарання.

До Малинського відділення поліції звернувся 15-річний житель району із повідомленням про пограбування. Юнак розповів, що увечері 24 листопада на вулиці районного центру до нього підійшов молодик та, погрожуючи, відібрав мобільний телефон. Заявник повідомив поліцейським, що знає грабіжника за прізвиськом та описав його зовнішність.

Відтак правоохоронці встановили причетність до вчинення правопорушення 17-річного малинчанина. Хлопця розшукали, він визнав свою провину. Нині триває подальше з’ясування всіх обставин.

Слід зазначити, що відповідно до ч. 1 ст. 186 (Грабіж) таке діяння карається штрафом від 2000 до 4000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 120 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 4 років.

Читайте також: У Бердичеві жінка на побаченні обікрала свого залицяльника

newday.org.ua