У Коростенському колегіумі влаштували Свято спорту

07.10.2019

Свято спорту, школи та дитинства провели днями у колегіумі міста Коростеня. Під час свята діяв шкільний ярмарок, зібрані кошти від якого колегіанти передали на лікування хворої дівчинки із місцевої гімназії №7, учениці 8-Б класу Вікторії Васьківської. Школярка потребує  вартісного лікування за кордоном.

На шкільному подвір’ї колегіуму цього дня було дуже гамірно й весело. Там відбувалися змагання з тенісу, волейболу та футболу, змагання на швидкість і спритність, були танці й забави, навколо лунав щирий дитячий сміх. Діти змагалися між собою та навіть мірялися у грі з волейболу з педагогами (і програли дорослим). У колегіумі черговий раз довели, що спорт там шанують і люблять , і як доказ цього – колегіум не один рік є переможцем багатьох спортивних загальноміських заходів та чемпіонатів.

Діяли також локації з аквагриму «Зі спортом по життю», ростовичок «Яка ти відома людина», майстер-класи «Кубик-рубик», «Вежа», «Твістінг», «Лабіринт», «Сонце дружби», «Влуч у ціль», «Цікаві шашки». Також під час свята були представлені виставки різноманітних поробок, відбувся ярмарок домашньої здоби «Творимо добро». Всі кошти – тільки на доброчинність. Колегіанти Коростеня – молодці !

Олеся Дейнега

Фото: Коростенський міський колегіум (Олег Тимошенко, Олена Тимошенко)

Читайте також: У Коростенському пансіонаті відбулися урочистості до Дня людей похилого віку

newday.org.ua