У Коростені Володимир Арешонков взяв участь в урочистому заході з нагоди Дня захисника України

11.10.2019

Квіти матерям та дружинам воїнів, які поклали свої життя за рідну Україну, слова вдячності і подяки захисникам – 11 жовтня народний депутат України Володимир Арешонков взяв участь в урочистому заході з нагоди Дня захисника України. Захід відбувся в Коростені, в районному будинку культури. 

«Назавжди залишаться в пам’яті імена полеглих воїнів Коростенщини, які загинули на Сході країни: Віктора Бутрика з Охотівки, Романа Козаренка з Бехів, Яна Даманського з Ушиці, Володимира Шленчака з Сингаїв,Олексія Богуша з Стариків, Юрія Броника з Ушомира, Василя Петренка з Коростеня, Андрія Ущапівського з Васькович, Сергія Романчука з Коростеня, Олександра Іваненка з Іванополя, Василя Панасенка з Полісся», – у районному будинку культури голосно лунали незабуті імена Героїв Коростенщини.

Присутні хвилиною мовчання вшанували їх світлу пам’ять. Кожен мимоволі кидав погляд на їх матерів і дружин, які сиділи на першому ряду в залі. Їхні очі були наповнені слізьми, і в цю мить разом  з ними плакала уся Коростенщина, вся Україна. Білосніжні квіти вручив матерям та дружинам загиблих воїнів народний депутат України Володимир Арешонков, щиро подякував цим сильним жінкам за Героїв, та побажав їм мирного неба й міцного здоров’я.

Хочу, дорогі матері, дружини, звертаючись до Вас, висловити слова глибокого співчуття Вам. Ви втратили найдорожче – своїх синів, чоловіків. Роки не притуплять біль втрати, але Ви маєте відчувати підтримку суспільства, і щоб ми більше не втрачали нікого на нашій рідній землі… – каже Володимир Арешонков.

Володимир Юрійович вручив подяки народного депутата України захисникам та привітав їх із світлим святковим днем 14 жовтня.

Мужності усім нам, спокою,толерантності у взаємовідносинах, здоров’я, енергії, віри у розвиток і процвітання нашої держави. Наш народ сильний, він непереможний! Слава Україні! – вітаючи, сказав Володимир Арешонков.

Під час заходу лунали слова щирої вдячності, вручалися грамоти та подяки, а також відзнаки За оборону рідної держави.  Нагородження перемежовувалися з вітаннями та музичними виступами працівників районного будинку культури та палацу культури міста Коростеня. 

Зі святом, дорогі захисники Коростенщини!

Олеся Дейнега 

Читайте також: У Коростені проходить виставка картин художниці Надії Хохрякової

newday.org.ua