У Коростені після спільного чаркування чоловіки побили та обікрали знайомого

05.08.2021

3 серпня поліцейські Коростенського районного управління ГУНП викрили у вчиненні вуличного грабежу двох місцевих парубків. За наявними відомостями, кілька днів тому вони силоміць відібрали у чоловіка особисті речі. Триває досудове  розслідування.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

До Коростенського райуправління поліції із заявою звернувся 32-річний житель міста. Він розповів, що кілька днів тому став жертвою грабіжників. За словами заявника, на одній з вулиць Коростеня він втрутився у міжусобицю групи молодиків, а потім з ними ж попрямував до магазина за пивом. Спільний вояж містом закінчився у неосвітленому кварталі, де нові знайомці побили та обібрали заявника. Одразу потерпілий не звернувся до поліції, і лиш за тиждень передумав. 

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. 

Поліцейські, здійснюючи заходи для розкриття правопорушення, переглянули записи камер відеоспостереження, розміщених за маршрутом короткого вояжу потерпілого. За допомогою них і вдалося встановити особи причетних до пограбування. 

Під обґрунтованою підозрою опинились двоє місцевих парубків, віком 18-ти та 19-ти років. У них правоохоронці й вилучили відібрані у заявника речі.

Усі обставини з’ясовуються у рамках подальшого досудового розслідування. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються ув’язненням на строк від 4 до 6 років.

Читайте також: На території лікарні в Овручі чоловік вирвав з рук жінки гаманець з грошима

newday.org.ua