У Коростені нетверезий водій спричинив ДТП: 5 людей отримали травми

11.06.2019

Серед травмованих у дорожньо-транспортній пригоді, що сталася 6 червня близько 12.50 у місті Коростені – двоє дітей. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ-2104, 39-річний місцевий житель, рухаючись у напрямку виїзду з міста, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де вчинив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2110 під керуванням 31-річного коростенця.

У результаті ДТП травми отримали водій та пасажири автомобіля ВАЗ-2110: 32-річна місцева жителька, 3-річна та 13-річна жительки Лугинського району. Молодшу дівчинку ушпиталили до травматологічного відділення Коростенської лікарні.

Крім того, травми у вигляді ран та саден отримав водій автомобіля ВАЗ-2104. Під час освідування встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння (2 проміле).

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події, передає Коростенський відділ поліції.

Читайте також: Поліція Коростеня застерігає батьків: будьте уважними до дітей та подбайте про їх безпеку!

newday.org.ua

дтп