У Коростені назвали переможців зимової «Бізнес-ліги»

28.02.2020

27 лютого у Коростені у ФОК стадіону «Спартак» відбулися фінальні ігри Відкритого зимового чемпіонату міста з футзалу серед чоловічих команд сезону 2020 року, який проходив за підтримки народного депутата Володимира Арешонкова.

Як ми вже розповідали, чемпіонат розпочався в середині січня і тривав до кінця лютого. Участь у ньому взяли 11 команд: з Коростеня, Малина, Олевська, Коростенського та Малинського районів.

Вчора були визначені та нагороджені переможці. 3 місце посіла команда з Малина «Промінь». 2 місце – «Економ-таксі» з Коростеня. А переможцем чемпіонату стала команда «Європак» з с. Нові Вороб’ї Малинського району.

Кращим бомбардиром чемпіонату став Литвиновський Сергій (команда ,,Промінь”). Кращим воротарем – Вигівський Дмитро ( команда ФК ,,Мал”). А звання кращого гравця отримав Заєць Євген (команда ,,Європак”).

Переможці були нагороджені кубками, грамотами, медалями та грошовими сертифікатами від народного депутата. Команда-переможниця, зокрема, отримала сертифікат на 20 тисяч гривень.

Олеся Дейнега 

Читайте також: Золото, срібло і бронза: коростенці вдало виступили на чемпіонаті Житомирської області з армспорту

newday.org.ua