У Коростені 19 липня відбудеться грандіозне відкриття стадіону «Спартак»

12.07.2019

На це спортивне дійство громада Коростеня чекала понад 2 роки. І ось нарешті центральний стадіон «Спартак» після реконструкції запросить до себе спортсменів та усіх жителів і гостей міста. Тож, 19 липня: офіційне відкриття стадіону, футбольний матч між Збірною Житомирської області серед ветеранів та Національною Збірною України серед ветеранів, а також – концерт відомого українського гурту «Антитіла».

19 липня у Коростені відбудеться святкове відкриття центрального стадіону «Спартак», на якому тривалий час проводилися будівельні роботи з оновлення. Організатори й спонсори підготували для містян багато сюрпризів. Одним із  цікавих дійств – в підтримку українських військових відбудеться товариський матч між Збірною Житомирщини серед ветеранів та Національною збірною України серед ветеранів. Початок гри о 17:30. Офіційне відкриття самого стадіону о 17:00. Також пройде багато дитячих спортивних показових виступів і розваг.

Ще однією родзинкою цього дня, вже музичною – стане концерт відомого українського гурту «Антитіла» на запрошення народного депутата України Володимира Арешонкова та мережі АЗС UPG. Пройде він 19 липня о 20:00 на центральній площі Коростеня.

Володимир Юрійович та керівництво компанії UPG в особі Володимира Петренка увесь час допомагали в реконструкції стадіону, зокрема була надана вагома фінансова допомога, а також майстри на ремонтні роботи. 

Загалом на реконструкцію коростенського  стадіону пішло з міського бюджету близько 7 мільйонів гривень та 2 мільйони залучені за рахунок благодійних грошей.

Стадіон у Коростені віднині має професійне поле, яке автоматично поливається, бігові доріжки, сучасні футбольні ворота, тенісний корт, футбольні майданчики, новітній ФОК, в якому зараз теж тривають ремонтні роботи, тренажери й багато іншого.

Стадіон «Спартак» тепер міжнародного класу!

Олеся Дейнега

Читайте такожУ Коростені запрацювало електронне табло з рухом міського транспорту

newday.org.ua

DSC_0007