У Коростені 14 жовтня пройшли урочисті заходи

14.10.2021

Пам’ятний мітинг, покладання квітів, святковий молебень та солдатська каша – 14 жовтня у Коростені пройшли урочистості з нагоди Дня захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва. Народний депутат України Володимир Арешонков привітав всіх жителів Коростенської громади зі святами, побажав миру та вручив подяки народного депутата. 

Подяками народного депутата України Володимира Арешонкова нагородили:

рядовий солдат Сергій Захарчук, сержант Руслан Василенко, полковник поліції Олег Шебета, солдат Олександр Савченко, старший солдат ЗСУ Володимир Вигівський, капітан органів внутрішніх справ України Максим Теницький, молодший сержант Михайло Марчук, солдат Юрій Ярмошик, молодший сержант Віталій Демченко та солдат ЗСУ Микола Пашинський.

В усі часи були люди, які були здатні на самопожертву, не роздумуючи ставали на захист своєї родини, рідного міста, своєї держави. Вони були в часи козаччини, фашистської навали, є вони і сьогодні, коли триває неоголошена війна та агресія на Сході країни. Сьогодні десятки тисяч мужніх, сильних наших співвітчизників стають живим щитом між ворожою навалою і мирною Україною. Сьогодні наша вам честь і слава, захисники і захисниці! –  на пам’ятному мітингу в Коростені сказав народний депутат України Володимир Арешонков.

14 жовтня у Коростені відбулися пам’ятні мітинги,  покладання квітів, святковий молебень біля скульптури Покрови, а всіх захисників та захисниць ще й об’єднала солдатська каша в парку «Древлянський».

Олеся Дейнега 

newday.org.ua