Троє коростенців організували підпільний гральний бізнес

28.10.2020
27 жовтня слідчі ГУНП вручили підозри трьом коростенцям у вчиненні низки правопорушень, пов’язаних з організацією азартних ігор. Злочинну діяльність групи викрили працівники Управління стратегічних розслідувань області у ході розшукових заходів. Триває подальше встановлення усіх обставин.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

У ході досудового розслідування встановлено, що 32-річний житель м. Коростеня організував мережу підпільних азартних закладів на території північних районів Житомирщини.  Його спільниками та безпосередніми виконавцями протиправних дій стали двоє 37-річних  жителів того ж райцентру.

Оперативники Управління стратегічних розслідувань в області для припинення діяльності групи викрили 5 незаконних закладів, які надавали послуги з ведення азартних ігор під виглядом кальяних та спортбарів у м. Коростені, Лугинах, селищах  Іршанську та Білокоровичах.

У ході подальших слідчих дій було проведено низку обшуків за місцями розташування закладів та проживання фігурантів. У результаті вилучено майже 350 тисяч гривень, комп’ютерну техніку, чорнову бухгалтерію та інші свідчення протиправної діяльності. 

Чоловікам оголошено про підозру у вчиненні кримінального діяння – зайняття гральним бізнесом у складі злочинної групи з ознаками організованності (ч.3 ст. 28, ч.1 ст. 203-2 ККУ).

Проводяться подальші слідчо-розшукові заходи для встановлення усіх обставин правопорушення та притягнення осіб до відповідальності.

Читайте також: У Житомирі ворожки ошукали дівчину

newday.org.ua