Софійка Науменко з Коростеня мріє про танцювальний візок

06.04.2021

Є великі і маленькі мрії: Софійка Науменко – 10-річна дівчинка з Коростеня, яка минулого року під потягом лишилася обох ніжок, має декілька мрій: найзаповітніша – отримати протези та пройти реабілітацію, аби навчитися ходити; інша, маленька – мати власний танцювальний візок.

Софійка – життєрадісна, активна, усміхнена дівчинка, яка дарує позитив та вселяє надію на краще всім оточуючим. Вона не так давно взяла участь у чемпіонаті з танців на візочках у Києві – стала призеркою. Зараз мріє про власний танцювальний візок, аби продовжити навчатися танцям та в майбутньому стати такою ж відомою і знаменитою, як її нова подруга і покровителька – спортсменка зі збірної України зі спортивних танців на візках – Олена Чинка.

Вартість танцювального візка – 42 400 грн. Коростенський благодійний фонд «Єлеон», який опікується долею і лікуванням Софійки, звертається до всіх небайдужих з проханням посприяти здійсненню  мрії дівчинки.

Реквізити фінансової підтримки: призначення платежу: візок (коляска) для Софії. 5169330516751978. Карта БФ «Єлеон» у «Приватбанку». Директор БФ «Єлеон» Москалик І. А.

«З Софією трапилася біда, вона потрапила під вагони поїзда і, внаслідок цього, втратила обидві ніжки. Тільки сила духу та небайдужість людей допомогли їй подолати безліч операцій і тяжкі місяці реабілітації. А ще танці… Так, саме танці на візках, з якими Софія прагне пов’язати своє подальше життя. І вона має вже перші успіхи і нагороди. Але для подальшого розвитку в танцях їй потрібен новий спеціальний візок, який допоможе втілити не тільки мрію дівчинки танцювати, але ще й в подальшому реалізувати себе як творчу і талановиту особистість!» – повідомляють у фонді.

Олеся Дейнега 

Читайте також: У Коростені до річниці аварії на ЧАЕС оголосили фотоконкурс

newday.org.ua