Штучна ялинка у Коростені є зимовою прикрасою центральної площі

28.12.2021

Коростень готовий до циклу новорічно-різдвяних свят. Яскраві гірлянди та ілюмінації прикрашають місто, а також ялинки та різні зимові інсталяції. Не центральній площі міста встановили 6-метрову металеву конструкцію з великими червоними кульками всередині, яка яскраво світиться у вечірню пору.

На Свято Миколая у Коростені відкрили головну ялику міста – живе 18-метрове дерево, яке купили в родини із села Ковбащина Ушомирської громади. Новорічну зеленокосу красуню встановили на майданчику біля палацу культури. Місце безпечне, та не дуже популярне серед коростенців, тож милуватися вогнями головної ялинки можуть не всі, а лише ті, хто спеціально йде відпочити до ялинки.

Чого не скажеш про штучну ялинку поблизу міської ради на центральній площі. Це 6-метрова металева конструкція з червоними великими кульками всередині, яка яскраво світиться у вечірню пору.

Штучну ялинку, яку встановили над фонтаном, виготовили два роки тому, у 2019-му, на місцевому підприємстві Коростенського заводу теплотехнічного обладнання. 

Фонтан на зиму облаштовують кольоровими пелюстками – металевими 12 сегментами, а ялинка, яка встановлена зверху, з 19 грудня до 19 січня прикрашає центральну площу. Її срібляста підсвітка створює зимову казку в центрі Коростеня.

Олеся Дейнега 

Читайте також: ТОП-5 ялинок на Житомирщині: яка висота та чим прикрашали

newday.org.ua