Повалило електроопори та дерева, позривало шифер – на Житомирщині ліквідовують наслідки негоди

19.06.2020

Чотири рази упродовж минулої оби виїжджали рятувальники на ліквідацію наслідків негоди на Житомирщині. В Андрушівському та Любарському районах зламані дерева перекрили рух транспорту, в Овруцькому – впала електроопора, в Олевському – вітер зірвав шифер із будинку пенсіонерів.

Про це повідомив Перший Житомирський з посиланням на ДСНС:

“Три виїзди було здійснено на прибирання з автошляхів повалених дерев. Так, о 17:40 андрушівські рятувальники отримали від водіїв повідомлення про те, що в с.Гарапівка зламані дерева перекрили рух на дорозі. Подібна ж допомога керманичам також надавалася рятувальниками і поблизу с. Глезне Любарського району. А між селами Перштравневе та Камінівка Овруцького району вогнеборці надавали допомогу працівникам місцевого РЕМ, адже там шквальний вітер повалив дерево разом із електростовпом”.

Олевські ж рятувальники виїхали на допомогу місцевому подружжю пенсіонерів. Через негоду у них зірвало частину шиферу, сім’я переживала, що дощ заллє їхній будинок, а допомогти було нікому. Тому рятувальники полагодили покрівлю пенсіонерам, замінивши зірване покриття на нове.

Також через погіршення погодних умов на Житомирщині від електропостачання було відключено 15 населених пунктів.

Читайте також: У Житомирі автівка врізалась у дерево, яке впало на дорогу

newday.org.ua