Повалені негодою дерева спричинили затори у кількох районах Житомирщини

05.04.2023

П’ятого квітня повалені внаслідок негоди дерева спричинили затори на дорогах в кількох районах Житомирщини. Серед машин, які не змогли продовжити рух і зупинилися на дорозі, зокрема, опинився і шкільний автобус.

Про це повідомили в Головному управління ДСНС в Житомирській області.

Поблизу села Зоряне на автошляху Бердичів-Іллінці утворився затор, в якому опинився і шкільний автобус, що підвозив дітей із сіл Зоряне та Городок Ружинської громади Бердичівського району на навчання. Рятувальники розблокували дорогу.

Подібну роботу пожежно-рятувальні підрозділи виконували вночі п’ятого квітня на території Житомирського району. О 00:49 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що поблизу села Волиця на автодорогу повалилися дерева, які перекрили рух транспортним засобам. Про це рятувальників сповістили водії, які не могли проїхати повз перешкоди.

По прибуттю бійців ДСНС з’ясувалося, що на відрізку автошляху Житомир-Сквира протяжністю 3 кілометра, через ускладнення погодних умов впали два клена. Стовбури та гілки перекрили рух по всій проїжджій частині. Рятувальники порізали бензопилами повалені дерева та прибрали рештки на узбіччя дороги. Вже серед ночі рух транспортних засобів було відновлено в обох напрямках.

newday.org.ua