Поліція розслідує ДТП у Житомирському районі

11.05.2022

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 травня близько 10:40 на автодорозі Житомир-Попільня. Пасажир автомобіля за кілька годин після події помер у лікарні. Поліцейські розпочали досудове розслідування.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Volkswagen Caddy», 54-річний житель Волицької громади, рухаючись у напрямку смт Попільні, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та потрапив у кювет. Після цього відбулося зіткнення з деревом.

У результаті ДТП водій та його пасажир, 32-річний житель району, отримали травми та були ушпиталені до лікарні. На жаль, пасажир авто за кілька годин помер.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Шановні водії! Суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки під час кермування. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.