Перемогу Володимира Арешонкова визнали опоненти

24.07.2019

Володимир Арешонков переміг по 64-му виборчому округу (Коростень, Олевськ, Лугини та Овруч), обігнавши своїх конкурентів – Вячеслава Сігачова (партія «Слуга народу») та одіозного Сергія Пашинського. Опрацьовано 100 % протоколів, офіційні результати вже оприлюднили на сайті ЦВК, але опонети Володимира Арешонкова все не заспокоювались – шукати порушення, вимагали перерахунок голосів.

Та все ж перемогу Володимира Арешонкова нещодавно визнав його головний опонент – Вячеслав Сігачов. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук:

“Підсумки голосування по 64 округу встановлено. Протокол засідання окружної комісії після перерахунку голосів по окремих дільницях мною підписано. Незважаючи на тиск, брехню та погрози, ми всі разом зробили вибори в 64-му окрузі. Це головне. Нас 21 тисяча 416 чоловік. Я дякую всім, хто підтримав мене! Абсолютна перемога була близькою, але до неї нам не вистачило 0,8%. Тому у нас друге місце. Але це теж перемога. Я визнаю результати виборів.Дякую всім, хто підтримував мене. Життя продовжується“, – повідомив Сігачов.

Читайте також: Володимир Арешонков переміг по 64-ому округу (опрацьовано 100% протоколів)

newday.org.ua

 

jo