Олевські борці привезли 3 медалі з «Різдвяного фестивалю» у Калуші

17.12.2020

У Калуші пройшов традиційний юнацький турнір «Різдвяний фестиваль». На змагання з’їхались понад 250 учасників. Олевських борців також було запрошено взяти участь у змаганнях. З турніру вони привезли 2 срібні та 1 бронзову медаль. 

З Олевської ДЮСШ боротьби було відібрано 8 кращих спортсменів, які вирушили до Калуша. Супроводжували юних спортсменів тренер Юрій Ямчинський та батьки Аліни та Ярослава Лук’янчуки, пише olevsk-gromada.

У кожній ваговій категорії було по 15-20 спортсменів . Незважаючи на таку кількість учасників юні борці з Олевщини протягом двох днів змогли вибороти 2 срібні та 1 бронзову медалі. Перемігши чотирьох спортсменів, Катерина Павленко та Ілля Лупаїна увійшли у фінал, поступившись більш досвідченим юним борцям з Львова та Івано-Франківська,  та посіли другі місця.

Третє місце здобув Іван Хлань, який поступився лише чемпіону. Решта наших борців, а саме: Арсен Конта, Ярослав Плотнік, Назар Моручков, Андрій Перев’язко та Іван Лук’янчук повернулись додому без медалей, хоча під час сутичок вигравали. А Арсен Конта за третє місце поступився лише одним балом.

Читайте також: Малинчанин Валерій Андрійцев побореться на Індивідуальному Кубку світу з боротьби

newday.org.ua