У Бердичеві двоє жінок самотужки затримали грабіжника з ножем

23.09.2022

Чоловік з ножем напав на двох бердичівлянок, але жінки не розгубились і разом затримали злочинця. Подія трапилась у Бердичеві. Матір з донькою застали у своїй квартирі незнайомця, який накинуся на них з ножем. Жінки не розгубилися, молодша з них вибила з рук нападника гострий предмет, разом з матір’ю чоловіка поклали на підлогу на сходинковому майданчику і знерухоміли. Сміливиці тримали нападника до приїзду поліцейського наряду і передали в руки правоохоронцям.

Про це повідомляє поліція Житомирської області. 

Чоловік вже неодноразово судимий за крадіжки. Востаннє з місць позбавлення волі звільнився у травні цього року. Поліцейські Житомирщини відзначили сміливих бердичівлянок подяками за рішуче затримання причетного до розбою.

Пані Людмила зізналась, що знайома з азами самозахисту, це і стало в нагоді в небезпечній ситуації. Каже, на її місці, певно, так вчинив би кожен, хто застав у своїй оселі незнайомця.
 
“#Сміливість, відчайдушність і рішучість українців у справі захисту їм належного – наша сильна національна риса. Дякуємо вам за реальну допомогу поліцейським!” – зазначив т.в.о. начальника ГУНП Житомирщини Артем Лисогор, вручаючи заохочення бердичівлянці.