На Житомирщині сина підозрюють у вбивстві батька

03.08.2021

60 діб тримання під вартою – такий запобіжний захід обрали 27-річному жителю села Троянів Новогуйвинської територіальної громади за підозру у вбивстві батька. Про це Суспільному розповів начальник Житомирського відділення №1 Нацполіції в області Володимир Богатков.

За його словами, 30 липня в селі Троянів від тілесних ушкоджень загинув 49-річний чоловік. Поліцейські встановили, що травми загиблому наніс його син, який, утікаючи з місця вбивства, забрав малолітніх дітей та вчинив аварію.

“До злочину причетний син загиблого, який в стані алкогольного сп’яніння перебував за адресою проживання і був затриманий працівниками поліції, – каже Володимир Богатков. – Суперечка виникла через автомобіль, придбаний молодшим сином загиблого. Після вбивства син сховав тіло батька на городі. Після того він сів за кермо автомобіля, посадив до салону малолітніх дітей віком 8 і 7 років та умисно вчинив ДТП, наїхавши на електроопору”.

Тіло вбитого чоловіка близько 8:00 години ранку 30 липня знайшов його молодший син Іван, який і зателефонував до поліції.

“Діти прибігли, кажуть, що в аварію потрапили, – розповідає Іван. – Я думав, що на велосипеді, а виявилося, що на машині. Підскочив додому. Лєна сказала, що дід спить на городі. Я думав забрати батька і піти – підходжу, а він уже все…”

Підозру у вбивстві вручили 27-річному сину загиблого жителя Троянова. Чоловік каже, що не пам’ятає, як вбивав батька.

“Я їхав за матір’ю, – каже затриманий. – Перший раз за кермо сів”.

Мати підозрюваного Світлана розповіла, що на момент вбивства її не було вдома.

“Я була на роботі, а що вийшло в них, не знаю, – каже Світлана. – Він (син – ред.) не пив, а чого почав пити, я не знаю. З ним щось зробилося. Він закодований, пів року тому я його підшивала”.

Читайте також: Хотів видати за самогубство: за вбивство 23-річної дружини на Овруччині затримали чоловіка

newday.org.ua