На Житомирщині рятували підтоплені оселі

17.03.2021

16 березня об 11:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у відкачуванні води з приватного домогосподарства в м. Малин. По прибуттю за вказаною адресую з’ясувалося, що через підняття рівня ґрунтових вод та опадів у вигляді дощу, затоплено подвір’я й присадибну ділянку. У деяких місцях вода сягала до 30 см. За допомогою мотопомпи рятувальники відкачали з обійстя орієнтовно 400 куб. м води.

В с. Коптівщина Овруцького району на території приватно домогосподарства рятувальники зрізали два аварійні дерева, що загрожували падінням на дах житлового будинку.

А в обласному центрі бійці ДСНС за допомогою бензопил зрізали дерево, що похилилося та обперлося на легковик, який стояв на узбіччі.

В с. Бондарі Овруцького району бійці ДСНС проводили роботи по санітарній обробці будівлі дитячого садочку з метою профілактики розповсюдження коронавірусної інфекції.

А в обласному центрі – обробляли приміщення двох об’єктів соціальної сфери, на яких були зафіксовані випадки захворювання працівників на Covid-19.

newday.org.ua