На Житомирщині невідомі вирубали понад 150 дерев вздовж дороги

24.11.2021

На Житомирщині невідомі люди вирубали понад 150 дерев, що росли вздовж під’їзної дороги на трасі Романів – Чуднів. За незаконну порубку правопорушникам доведеться сплатити понад 600 тисяч гривень. Про це 24 листопада повідомила пресслужба Державної екологічної інспекції Поліського округу.

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу під час проведення рейдових заходів виявили незаконну порубку 157 дерев різних порід вздовж під’їзної дороги від траси Романів – Чуднів.

За інформацією Державної екологічної інспекції Поліського округу, розмір шкоди, заподіяної лісу, внаслідок незаконної рубки дерев невстановленими людьми становить 624 тисячі 445 гривень.

“Оскільки в діях людей, які вчинили порубку дерев, вбачаються ознаки кримінального правопорушення, Державна екологічна інспекція Поліського округу направила копії матеріалів, складених за результатами проведеного обстеження, до Головного управління Національної поліції в Житомирській області для подальшого внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Андрушівці чоловік зберігав на горищі 24 кг наркотиків

newday.org.ua