У Малині на залізниці загинула 16-річна дівчина

30.03.2021

Упродовж двох днів на залізничних коліях області травмувався 36-річний чоловік та загинула 16-річна дівчина. Поліцейські застергіають громадян: переходьте залізничні колії тільки в установлених місцях.

Про це повідомляють у ГУНП у Житомирській області.

“28 березня близько 23 години до поліції зателефонував черговий по станції «Бердичів» та повідомив, що на 26 кілометрі залізничної колії Шепетівка-Козятин потяг збив людину. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Бердичівського районного відділу поліції. Попередньо встановлено, що 46-річний водій електропотягу сполученням «Шепетівка-Козятин», рухаючись у напрямку ст. Козятин травмував чоловіка. Він знаходився поблизу залізничних колій, по яким рухався потяг. Потерпілого, 36-річного жителя райцентру, госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні”, – повідомляють правоохоронці.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України.

“Минулої доби до Малинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничному переїзді загинула дівчина. На місці події поліцейські встановили, що близько 23:00 годин на переїзді по вул. Базарній у м. Малині потяг сполученням «Київ – Ковель» смертельно травмував 16-річну жительку Малинської міської територіальної громади”, – додають у поліції.

Відтак слідчі місцевого відділення розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 276, у ході якого встановлюють усі причини та обставини події.

Читайте також: У Житомирі нетверезий водій погрожував гранатою поліцейським, але підірвався на ній сам

newday.org.ua