На Житомирщині хлопчик на залізниці травмувався струмом

29.09.2020
 

У Бердичеві 12-річного підлітка на залізничній колії вдарило струмом – хлопець з 30% опіків тіла у важкому стані в реанімації. Поліція з’ясовує обставини події і припускає, що підліток травмувався на даху вантажного вагона.

Зі слів речниці Нацполіції в області Алли Ващенко, 28 вересня близько 17:50 до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що неподалік міського вокзалу на залізничних коліях травмувався підліток.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи поліції попередньо з’ясували, що хлопець отримав удар електрострумом, перебуваючи на даху вагона вантажного потяга, куди він нібито вибрався для фотографування. Випадковою очевидицею події стала місцева жителька, яка і викликала “швидку”.

12-річного бердичівлянина госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні. За оцінками медиків, внаслідок електротрами він отримав опіки близько 30% тіла та перебуває у тяжкому стані.

Поліцейські почали розслідування. Попередня правова кваліфікація – стаття 128 Кримінального кодексу України. “Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження”.

Читайте також: На Житомирщині під час сімейної сварки жінка побила палицею власного чоловіка

newday.org.ua