На Житомирщині чоловіки посварились під час гостин. Один потрапив до реанімації

10.01.2022

Днями правоохоронці встановили причетного до нанесення тяжких тілесних ушкоджень звягельчанину. Досудове розслідування триває.

8 січня близько 16:20 до Новоград-Волинського райвідділу від медиків надійшло повідомлення про госпіталізацію 43-річного чоловіка із тілесними ушкодженнями. На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи поліції.

За зібраною інформацією правоохоронці попередньо з’ясували, що того дня потерпілий гостював у 49-річної жительки райцентру. Під час застілля до них приєднався третій учасник, як згодом встановили поліцейські – 29-річний звягельчанин. Під час цих гостин чоловіки і познайомились, а згодом між ними виник конфлікт, що переріс у сутичку. Молодший завдав іншому тілесних ушкоджень та пішов геть.

43-річного звягельчанина каретою екстреної медичної допомоги доставили до лікарні і нині він у тяжкому стані перебуває у реанімаційному відділенні.

Упродовж кількох годин після надходження повідомлення поліцейські розшукали у місті 29-річного чоловіка, який нині дає свідчення у відділі.

Досудове розслідування проводиться за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Читайте також: Постачали в’язням наркотики: у Коростені затримала чоловіка і 17-річну дівчину

newday.org.ua