На Житомирщині чоловік жорстоко побив свою тещу

27.10.2020

Поліцейські встановлюють обставини травмування жительки Ємільчинського району. 26 жовтня до поліції надійшло повідомлення від медиків про ушпиталення до місцевої лікарні 53-річної жительки району з тілесними ушкодженнями. Поліцейські розпочали досудове розслідування та встановили причетного до побиття жінки.

За інформацією, наданою медиками, у жінки діагностували травми тулуба, струс головного мозку та гематоми.

За місцем проживання потерпілої працювала слідчо-оперативна група Ємільчинського відділення поліції. Правоохоронці вилучили слідову інформацію, опитали ймовірних свідків та очевидців. Попередньо встановили, що в обідню пору в домоволодінні розгорівся конфлікт між 53-річною господинею та співмешканцем її дочки. У розпалі сварки 34-річний чоловік завдав жінці ударів.

Відтак чоловіка доставили до відділення поліції для з’ясування всіх обставин. Слідчі призначили низку експертиз. Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

Законодавством таке правопорушення карається виправними роботами на строк до 2 років або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.

Читайте також: На Житомирщині під час сімейної сварки жінка побила палицею власного чоловіка

newday.org.ua