На Овруччині чоловік у бійці поранив чотирьох опонентів, одного з них – смертельно

16.10.2019

Подія сталась в одному із сіл Овруцького району. Під час з’ясування стосунків між групою чоловіків 31-річний учасник конфлікту наніс тілесні ушкодження чотирьом своїм опонентам. Для одного з них поранення виявилось смертельним.  Підозрюваний затриманий. Досудове розслідування проводиться за кількома статтями Кримінального кодексу України. 

Увечері 14 жовтня до Овруцького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що під час бійки в одному із сіл району поранені кілька учасників, один з яких не подає ознак життя.  

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Попередньо було з’ясовано, що у ході нетверезого з’ясування стосунків між групою молодиків зав’язалась бійка. Один з її учасників, 31-річний житель району, застосував до інших ножа, яким завдав поранення чотирьом чоловікам віком від 19-ти до 29-ти років, усі жителі с. Словечного. Тілесні ушкодження, спричинені 24-річному учаснику бійки, призвели до його смерті. Інші троє чоловіків з різаними ранами різних частин тіла госпіталізовані до лікарні.

До прибуття поліцейських винуватця утримували на місці події очевидці, які й передали його правоохоронцям. Нині він затриманий у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення тяжкого злочину і відбував покарання у місцях позбавлення волі, – повідомив начальник Овруцького ВП ГУНП Ігор Цалко.

Усі обставини вказаної події встановлюються у рамках кримінального провадження. 

Читайте також: Овруччанин загинув під час валки лісу

newday.org.ua