На Олевщині затримали хатнього злодія

31.08.2021

Оперативники карного розшуку встановили причетність жителя місцевої громади крадіжки грошей з приватного будинку. Нині у рамках досудового розслідування триває з’ясування всіх обставин події.

До відділення поліції №2 (м. Олевськ) Коростенського РУП звернулась 41-річна олевчанка із повідомленням про крадіжку з її помешкання заощаджень. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції.

Як з’ясувалось, подія сталася вдень 29 серпня. Поки господиня була відсутня вдома, невідомий відтиснув вхідні двері та потрапив всередину. Там знайшов 3400 гривень, які й викрав.

Поліцейські зібрали першочергову інформацію та розпочали заходи зі встановлення особи, причетної до правопорушення. У результаті оперативники карного розшуку викрили у причетності до крадіжки 38-річного жителя с. Юрового. Допомогли у цьому й записи з камер відеонагляду, встановлених у місті. Чоловік визнав свою провину та розповів, що більшу частину грошей вже встиг витратити. Решту у нього вилучили.

Нині триває подальше встановлення всіх обставин.

Відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Читайте також: На Житомирщині телефонні шахраї обікрали двох людей

newday.org.ua