На Донбасі загинув військовий із Житомирщини

15.06.2020

13 червня російські окупанти 15 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілу один український захисник загинув, ще двоє військовослужбовців отримали поранення. 14 червня 30-та механізована бригада ім. князя Острозького назвала імя військового – це був командир відділення родом із Житомирщини, м. Ружин – 45-річний Леонід Добрянський.

“Вчора, 13 червня, під час виконання бойового завдання віддав своє життя командир відділення взводу управління розвідувальної роти прапорщик Добрянський Леонід Цезарович із позивним «Старий». Він загинув від мінно-вибухової травми, не сумісної з життям. В липні йому мало б виповнитись 46 років“, – повідомили в бригаді.

Родом чоловік з м. Ружин, Житомирської області. Разом з сімє’ю проживав в м. Київ. До війни Леонід працював на авіаційному заводі «Антонов» в м. Києві. Він один з перших, хто став на захист України у самий пекельний час. З 2014 року по 2015 рік воював у складі 72 ОМБр. Чоловік ще в 2014 році отримав поранення в Луганській області, проте повернувся на фронт. За декілька тижнів він мав повернутися додому – його контракт закінчувався. Героя не дочекалися дружина та 24-річна донька. 

Читайте також: На Житомирщині в лісі на юнака впало дерево: хлопець загинув

newday.org.ua