Коростенський центр позашкільної освіти відсвяткував 5 років своєї діяльності

22.10.2019

18 жовтня у Коростені, в палаці культури, пройшов святковий захід з нагоди відзначення 5-ти років створення міського Центру позашкільної освіти. Його утворили шляхом злиття трьох організацій: будинку дитячої творчості, станції юних техніків та станції юних натуралістів.

Концертна програма святкування була насичена привітаннями, офіційними виступами з нагородами, відзнаками, грамотами та подяками, подарунками і квітами. Вітали позашкільників зі сцени міський голова Володимир Москаленко, начальник відділу освіти Алла Краснокутська, голова профспілкового освітянського комітету Любов Андрушенко, а також батьки, друзі-благодійники, гуртківці.

Серед тих, хто постійно співпрацює з центром, підтримує і допомагає, було названо народного депутата України Володимира Арешонкова та Володимира Петренка – власника компанії UPG. Від міської ради Центру позашкільної світи було вручено подарунковий сертифікат на 50 тисяч гривень, від відділу освіти –  сертифікат на новенькі парти.

Щирими оплесками зустрічали кожен пісенний і танцювальний номер вихованців центру, адже це не просто заклад позашкілля, де дітки розвиваються і творять, це маленька країна дитинства, де щодня виграє веселка, огортає сонячне проміння та зустрічають теплі посмішки 40-ка працівників цього чудового центру у Коростені.

Олеся Дейнега

Читайте також: Гуртківці Коростеня влаштували благодійний ярмарок 

newday.org.ua