Чому «законсервована» Коростенська центральна міська лікарня?

21.03.2020

 За інформацією «Коростеньмедіа», у Коростені Центральна міська лікарня переведена в режим роботи в умовах пандемії і повністю готова приймати хворих, якщо такі з’являться. Всі пацієнти, які потребують невідкладної допомоги, будуть відправлятися в районну (залізничну лікарню).

Такі заходи вжили, аби максимально зосередити можливе інфекційне вогнище в одному місці. Це вимушені заходи, які покликані зберегти здоров’я і життя. В лікарні працює оперативна чергова бригада лікарів.

Наша лікарня повністю «законсервована». Звільнені приміщення – лор, офтальмологічне, інфекційне, хірургічного корпусу, щоб ми могли прийняти максимальну кількість хворих на COVID-19 чи з підозрою. Зараз це вимушені дії, але лікарі продовжують працювати, медичні працівники в повній «бойовій» готовності, продовжують надавати медичну допомогу дітям, паліативним хворим, хворим з неврологічною та кардіологічною симптоматиками. Нікому не буде відмовлено в наданні невідкладної допомоги. Просимо всіх, по-можливості, залишатися вдома, звертатися за консультацією до свого сімейного лікаря“, – прокоментувала Ірина Довгошиєнко, медичний директор з організації і управління якістю медичної допомоги Коростенської ЦМЛ.

Читайте також: 5 потягів з українцями з-за кордону їхали через Коростень, але жоден не зупинявся

newday.org.ua