Бійці 30-ї окремої механізованої бригади – найкращий розвідувальний взвод операції Об’єднаних сил

06.09.2019

У районі проведення ООС відбулися змагання на «Найкращий розвідувальний взвод операції Об’єднаних сил». Перемогу здобули розвідники 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького, пише Житомир online. 

У фіналі взяли участь п’ять найкращих команд, які були визначені під час попередніх етапів в оперативно-тактичних угрупованнях. Змагання проходили у дуже напруженій атмосфері. Особовий склад дві повні доби перебував у стані нон-стоп: у постійному русі, переміщенні, доланні перешкод, виконанні різних завдань. За добу кожен підрозділ долав щонайменше 40 кілометрів пересіченої місцевості. І це у повному бойовому спорядженні, зі зброєю і БК.

Конкурсні дисципліни були з тактико-спеціальної підготовки, виконували нормативи з тактичної та розвідувальної підготовки. Основний наголос змагань був на фізичній підготовці, силі, швидкості та витривалості.

 Боротьба була дуже напруженою. Розрив у балах між першим, другим і третім місцем – від двох до чотирьох очок. При максимальному результаті 700 балів. – Учасники показали дійсно високі результати, – коментує керівник змагань із позивним «Парус».

Переможці отримали кубки і грамоти від командувача Об’єднаних сил, а також грошові сертифікати.

Читайте також: Юлія Єлістратова на етапі Кубка світу в Карлових Варах посіла 5-те місце

newday.org.ua