Бердичівська баскетболістка Аріна Білоцерківська знову гратиме в Україні

24.01.2020

Бердичівська баскетболістка Аріна Білоцерківська (дівоче призвіще – Лисюк) після виступів у Польщі за команду «Відзев» з міста Лодзь повернулася грати в Україну та підписала контракт з БК «Франківськ».

Крім виступів у Польщі,наша землячка має потужний досвід виступів за кордоном, адже раніше грала за команди з Росії, Франції, Іспанії та Литви, а також виступала у складі багатьох команд в Україні. Також бердичівська баскетболістка є основним гравцем національної збірної України з баскетболу, пише РІОБердичів.

Бердичівлянка вже доволі успішно виступала у складі БК «Франківськ» у сезоні 2018/2019 років. Цього разу наша землячка також успішно грає за команду з Івано-Франківська. У першій своїй грі після повернення проти БК «Рівне» Аріна Білоцерківська стала кращим гравцем матчу, здобула 26 пунктів, зробила 6 підбирань та 9 передач, але її команда, на жаль, поступилася у грі 80-83.

У двох домашніх матчах БК «Франківськ» проти «Чайка-ДЮСШ-Бердянськ» здобули перемогу саме господарки змагань, 82-64 та 84-69 відповідно. У першій грі бердичівлянка здобула для своєї команди 9 пунктів, зробила 4 підбирання та 7 передач, а у другій грі Аріна Білоцерківська стала кращим гравцем матчу, здобувши 19 пунктів, зробила 6 підбирань та віддала 10 передач.

Фото: Ріо Бердичів

Читайте також: Бердичівлянин Микола Самонов – переможець Кубку Нації з пауерліфтингу

newday.org.ua