Бердичівлянин Владислав Мазур став Чемпіоном України з легкої атлетики

16.02.2021

У місті Суми відбулися головні всеукраїнські зимові змагання з легкої атлетики – Чемпіонат України серед дорослих та молоді у приміщенні. У змаганнях взяли участь понад 470 спортсменів з усіх областей України, а також Туреччини, Киргизстану та Вірменії. Брали участь у них і найкращі бердичівські спортсмени.

У секторі для стрибків у довжину з блискучим результатом 8 метрів 7 сантиметрів Чемпіоном України став бердичівлянин Владислав Мазур, вихованець Заслуженого тренера України Ігоря Лонського. Цей результат є особистим рекордом бердичівського спортсмена у змаганнях в приміщенні. Також Владислав виконав норматив для участі у Чемпіонаті Європи з легкої атлетики у приміщенні, який відбудеться у березні в Польщі.

Владислав Мазур прокоментував свій виступ для офіційного сайту Федерації легкої атлетики України.

«Задоволенню немає меж! Цей результат показав завдяки сім’ї, тренеру і дружині, яка за мене дуже вболіває. Вона теж спортсменка, стрибає потрійним. Це – Віолета Скворцова з Білорусі. На чемпіонаті Європи дуже хочу потрапити у фінал і гідно там виступити. І це вже наступне завдання», – розповів Чемпіон України зі стрибків у довжину в приміщенні Владислав Мазур.

А у секторі для стрибків у висоту третє місце з результатом 2 метри 15 сантиметрів посів бердичівлянин Дмитро Нікітін. Також результат 2 метри 15 сантиметрів здобув ще один бердичівський спортсмен Віктор Лонський, але він не потрапив до трійки призерів через гіршу кількість використаних спроб.

Обидва спортсмени є вихованцями Заслуженого тренера України Ігоря Лонського.

Читайте також: Житомирські спортсмени вибороли медалі на Чемпіонаті України зі стрільби з лука

newday.org.ua