​У Малині пограбували 17-річного студента

14.12.2020

Увечері 13 грудня незнайомець відібрав у 17-річного студента портативну музичну колонку. Поліцейські оперативно розшукали причетного до кримінального правопорушення. Нині триває досудове розслідування.

Близько 20:05 до Малинського відділення поліції надійшло повідомлення від 17-річного місцевого жителя про пограбування. Хлопець розповів прибулим на місце інспекторам сектору реагування патрульної поліції, що до нього підійшов незнайомець та після короткої розмови відібрав портативну музичну колонку. За словами заявника, молодик пішов у бік місцевого залізничного вокзалу.

Поліцейські розпочали огляд вулиць неподалік місця події і зрештою виявили на одній з них чоловіка, схожого за описом на причетного до пограбування. Заявник упізнав у ньому свого кривдника.

Під час поверхневого огляду у зупиненого поліцейськими 20-річного місцевого жителя виявили викрадену річ. Тож його доставили до поліційного відділення. Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 186 (Грабіж), триває з’ясування всіх обставин події.

Законодавством відкрите викрадення чужого майна карається штрафом від 2000 до 4000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 120 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 4 років.

Читайте також: Діти – хворі, мати – напідпитку: соцслужби вилучили з житомирської сім’ї 5 дітей

newday.org.ua