​У Києві на пішохідному переході водій з Житомирщини збив жінку з донькою

03.01.2022
Шевченківський районний суд столиці виніс вирок винуватцю ДТП, у якій загинула жінка. За скоєне мешканець Житомирської області три роки проведе за ґратами.

Дорожньо–транспортна пригода з потерпілими трапилась на вулиці Данила Щербаківського, що у Шевченківському районі столиці. На місці події працювала слідчо-оперативна група та лікарі.

Як розповів начальник слідчого відділення розслідування злочинів у сфері транспорту Шевченківського управління Сергій Демчук, у ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що водій не зменшив швидкості та не здійснив зупинку транспортного засобу перед нерегульованим пішохідним переходом. Внаслідок чого на переході скоїв наїзд матір з донькою:

«62-річна жінка від отриманих травм померла у лікарняному закладі. Ми оперативно затримали керманича – 60-річного мешканця Житомирської області, та повідомили про підозру за скоєння дорожньо-транспортної пригоди».

Досудове розслідування завершено. Матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом слідчі скерували до суду.